Предсједник Социјалистичке партије и министар у Влади Републике Српске Петар Ђокић и министар рударства и енергетике у Влади Србије Александар Антић заједнички су предсједавали сједницом Енергетског комитета Српске и Србије која је одржана уочи заједничке сједнице влада Српске и Србије.

На сједници је било ријечи о пројектима од стратешког значаја за Србију и Српску, као и о могућностима снабдијевања гасом Републике Српске, те рјешавању имовинских питања између два гасна предузећа.

Министар породице, омладине и спорта у Влади Републике Српске Соња Давидовић послије заједничке сједнице влада Српске и Србије састала се са министром управе и локалне самоуправе у Влади Србије Бранком Ружићем, министром без портфеља задуженој за демографију и популациону политику Славицом Ђукић Дејановић и министром породице омладине и спорта у Влади Србије Вањом Удовичићем.

Министар рада и борачко инвалидске заштите Душко Милуновић, састао се са ресорним колегом из Владе Србије Зораном Ђорђевићем, а Давидовићева се у Централни Социјалистичке партије на Студентском тргу такође састала са предсједником Извршног одбора СПС Владаном Заграђанином.