Побједничка конвенција СП у Добоју, одржана 9. септембра, пред више од пет хиљада симпатизера и чланова Социјалистичке партије и пријатеља из свих дијелова Републике Српске и Србије на Стадиону спортских игара, одјекивала је ријечима једнакости, солидарности и слободе.

Да свако има право на избор, а да је сигурна и слободна Српска избор социјалиста, у којој су изазови шанса за напредак, основна је порука које су се могле чути са бине у обраћању носилаца листи за посланике у Народној скупштини Републике Српске: Петар Ђокић, носилац листе изборне јединице 6; Душко Милутиновић, носилац листе избоне јединице 1; Слободан Протић, носилац листе изборне јединице 2; Горан Селак, носилац листе изборне јединице 3; Ристо Марић, носилац листе изборне јединице 4; Срђан Тодоровић, носилац листе изборне јединице 5; Владимир Мијатовић, носилац листе изборне јединице 7; Слободан Пајић, носилац листе изборне јединице 8; Максим Соко, носилац листе изборне јединице 9.

Снажна заједница гдје су право на рад и живот загарантовани, и гдје је вјера у солидарност кључ за поштену и правичну Српску са младима који граде будућност, поручили су кандидати.