Министар породице, омладине и спорта Републике Српске, Соња Давидовић, представила је данас пројекат под називом „Отворена врата“ чији је циљ да омогући лакшу и директнију комуникацију грађана и Министарства породице, омладине и спорта.

 

Давидовићева је рекла да је овај пројекат намијењен свим грађанима који својим конкретним идејама, приједлозима, сугестијама, конструктивним критикама могу да унаприједе рад Министарства породице, омладине спорта.

 

– Позивам све грађане који су заинтересовани за овај вид сарадње да нам пишу путем отворене мејл адресе otvorenavrata@mpos.vladars.net и пошаљу приједлог теме за разговор са кратким образложењем, а представници Министарства ће начинити листу грађана, али и организација са којима ће бити обављени разговори – изјавила је Давидовићева.

 

 

На сајту Министарства породице, омладине спорта налази се банер који је већ активан и путем којег грађани могу добити основне информације о начину комуникације са Министарством.

 

Давидовићева је додала да ће разговори бити обављани сваке посљедње сриједе у мјесецу, да ће први разговори бити обављени у априлу, као и да ће за саговорнике бити бирани грађани који предложе теме од користи за ширу друштвену заједницу.